Vaihda leirintäalue hetkeksi Lilla Robertsin hemmotteluun
Retkikohteet ja leirintäalueet

Vaihda leirintäalue hetkeksi Lilla Robertsin hemmotteluun

Vannoutuneimmallekin karavaanarille saattaa toisinaan tulla vastaan hetkiä, jolloin matkailuvaunun tai -auton seinät tuntuvat kaatuvan päälle ja jolloin olisi mukavaa vaihtaa ahtaat olosuhteet hieman mukavampiin ja hemmotella hetki itseään. Onkin hyvä muistaa, että myös karavaanarin on toisinaan täysin luvallista vaihtaa leirintäalue hetkeksi hotellin hemmottelevaan ympäristöön ja antaa itselle lupa nauttia hemmottelusta. Jos mukana matkustaa kumppani, voivat karavaanin alkeelliset ja ahtaat olosuhteet asettaa paineita myös parisuhteelle. Tällöinkin pieni hemmottelu voi olla enemmän kuin tarpeen. Unohtumattoman hemmottelun jälkeen yksinkertaista karavaanielämää jaksaa taas huomattavasti helpommin! Lilla Roberts on yksi hyvä vaihtoehto kaivatessasi hetkeksi leirintäalueelta hemmottelevan hotellin huomaan!

Hemmottele itseäsi ja kumppaniasi

Tyylikäs lilla roberts tarjoaa asiakkailleen monenlaisia etuja ja elämyksiä. Jos esimerkiksi päätätkin vaihtaa leirintäalueen Lilla Robertsiin hieman pidemmäksikin ajaksi, voit saada itsellesi etua viipymällä hotellissa tavallista pidempään. Etusi saattaa olla jopa 30 prosentin alennus normaaleista hinnoista! Majoittuessasi Lilla Robertsissa kannattaa hemmotella itseä ja mahdollista mukana matkaavaa kumppania unohtumattomalla illallisella tai vaikkapa Lilla Love -majoituspaketilla.

Hemmottele lemmikkiä ja koko perhettä

Lilla Robertsissa voi majoittua myös lemmikin kanssa ja lemmikit otetaankin hotellissa hyvin huomioon; hotellissa lomaileva lemmikki saa käyttöönsä sekä ruokakupin että pyyhkeen. Lisäksi lemmikille tarjotaan herkkupala, minkä lisäksi koiran kanssa matkustava karavaanari saa halutessaan myös vinkit Helsingin parhaisiin lähellä sijaitseviin koirapuistoihin. Lilla Robertsissa on mukava yöpyä myös koko perheen kanssa ja jos perhelomaa on tullut vietettyä jo pidempään karavaanissa, voi pieni hengähdystauko hotellissa olla ihan erityisen tarpeen!