Tule mukaan karavaanarin matkaan
Uncategorised

Tule mukaan karavaanarin matkaan

”Yö taas palmujen ylle saa, rantaan maininki raukeaa.” Karavaanarit matkailevat vuosittain lähes kaikkialla Suomessa. Useimmat yöpyvät mukavasti matkailuautoissaan, mutta monet leiriytyvät esimerkiksi virallisille leirintäalueille, pystyttävät teltan ja yöpyvät luonnon helmassa.

Onko karavaaniharrastus sinulle ennestään tuttu?

Tiedot kotimaan virallisista leirintäalueista löytyvät helposti verkosta. Leirintäalueelta on käytössä yleensä hyvät pesu- ja saunomismahdollisuudet.

Suomessa karavaanariharrastus on hyvin suosittua, sillä karavaanareita löytyy nykyään noin 200 000 säännöllistä karavaanariharrastajaa.

Karavaanariharrastus ei harrastuksena ole sieltä kaikkein edullisimmasta päästä. Nykyisillä polttoaineiden hinnoilla matkailu on entistä kalliimpaa. Joskus vannoutuneetkin karavaanarit ovat todenneet, että ”parasta vain matkailun sijaan katsoa maisemia tauluista, kirjoista, valokuvista, netistä tai ehkä jopa omalta seinältä. Miten niin? No, tietenkin luonnosta tai jostakin tietystä kohteesta kertovan valokuvatapetin avulla, joita tarjoaa kotitapetti.fi-nettikauppa.

Yleensä reissuun kuitenkin lähdetään ja joskus matkasta voi nähdä jopa unta. Erityisesti silloin, jos matkankohde on sellainen, jossa ei vielä koskaan ennen ole vieraillut. Rauhaisaan uneen johdattaa ”kauniista unelmista rakennettu” makuuhuoneen tapetti, jonka avulla omat toiveet ja unelmat voivat seurata innokasta sisustajaa mukaan unimaailmaan.

Monipuolinen valikoima ja todella edulliset hinnat

Makuuhuoneen tapetti edustaa tietenkin lempiväriäsi ja -kuosiasi, joka voi olla vaikka matkailuteemaan pureutuva. Keskitytään tällä kertaa kuitenkin karavaanarin matkaan ulkomaille, kuinka se onnistuu ja minkälaisia asioita pitää ottaa selville ennen matkaan lähtemistä. Tule mukaan!

Tiesitkö, että omien voimien keräämiseen ja ”akkujen lataukseen” auttaa aina omaan tyyliin sisustettu makuuhuone. Kaunis ja esimerkiksi Vintage-henkinen, luontohenkinen, matkailuhenkinen, meri-, eläin- tai retroaiheinen makuuhuoneen tapettivoisi olla juuri se oikea sinun makuusi.

Kotitapetti.fi tarjoaa asiakkailleen täyden hintatakuun ja ilmaisen toimituksen antamaasi osoitteeseen. Säästät helposti aikaa ja rahaa tilaamalla kätevästi verkosta, sillä näillä polttoaineen hinnoilla ei kannata lähteä ajelemaan tavarataloon ja huomata paikan päällä, että haluttua tuotetta ei ehkä olekaan. Kotitapetti.fi-verkkosivustolla saat aina heti tiedon, onko tilaamaasi tuotetta tallella.

Säästä rahaa matkakassaan tapetoimalla itse

Jos olet taitava käsistäsi ja innostunut sisustamaan, niin homma käy kuin leikiten. Kotitapetti.fi tarjoaa lisäksi asiakkailleen mukavan mahdollisuuden ostaa täydellisen tapetin asennusoppaan ja kätevän DIY-työkalusetin. Voit ostaa myös juuri sen määrän tapettia ja liimaa, kun tarvitset, joten rahaa jää mukavasti myös matkakassaan!

Innokas tapetoija voi halutessaan kerryttää matkakassaansa tapetoimalla myös ystävien ja tuttavien seinät. Kerro siis ystävillesi kotitapetti.fi-palvelun monipuolisesta tapettivalikoimasta, jossa on aiheita moneen makuun!

Karavaanarin vinkit onnistuneeseen ulkomaanmatkaan

  • Lataa matkan aikana tarvitsemasi Google Maps -kartat mobiililaitteeseen ennen matkalle lähtöä.
  • Ota mukaan matkailuauton rekisteröintitodistuksen niin sanottu tekninen osa ”paperisena versiona.”
  • Skannaa matkalle mukaan vakuutuspaperit, ajokortti ja passi. Toinen vaihtoehto on, että lähetät kyseiset asiakirjat sähköpostilla itsellesi.
  • Lauantai on vilkkain ja kiireisin ajopäivä Euroopan teillä, joten pidä se lepopäivänä.
  • Säästä polttoainetta suurimmalla vaihteella ajaessa ja moottorijarrutusta käyttämällä.
  • Ja sitten vain nauttimaan ulkomaan matkasta ja uusista nähtävyyksistä!