Matto lisää matkailuauton viihtyisyyttä
Uncategorised

Matto lisää matkailuauton viihtyisyyttä

Matto on oivallinen valinta myös matkailuautoon! Se lisää auton viihtyisyyttä ja kodinomaisuutta, mikä on tärkeää matkan onnistumisen kannalta. Jopa matkailuauton pohjaratkaisun on todettu vaikuttavan loman onnistumismahdollisuuksiin, joten auton mukavuuteen kannattaa ehdottomasti panostaa! Matkailuautoon voi valita myös maton, jonka voi tarvittaessa nostaa ulos. Tällöin matto tuo matkailuautoon lisää tilaa ja terassimaista tunnelmaa. Hyvällä ilmalla maton päällä on kiva nauttia vaikkapa piknikistä, pelata korttia tai viettää muuten vain aikaa raittiissa ilmassa perheen kesken.

Mistä matto matkailuautoon?

Mukava matto matkailuautoon löytyy näppärästi Trendcarpetilta. Toimitukset ovat nopeita ja ilmaisia ja jopa maton palauttaminen onnistuu tarvittaessa ilmaiseksi. Näin pääset kokeilemaan mattoa matkailuautoon ennen kuin päätät, onko se juuri oikea matto matkailuautoosi. Jos teet mattotilauksesi arkena kello 16 mennessä, Trendcarpet postittaa tilauksesi vielä samana päivänä, joten et joudu odottamaan mattoa kovin kauaa.

Millainen matto matkailuautoon?

Matkailuautoon kannattaa valita mahdollisimman helppohoitoinen matto. Et halua viettää lomaa siivoten, joten kannattaa valita matto, jossa eivät pienet tahrat näy, mutta joka tuntuu mukavalta jalkojen alla ja tuo autoon kivaa tunnelmaa. Trendcarpetilta löytyy esimerkiksi upeita moderneja mattoja, jotka tuovat autoon tyylikästä tunnelmaa. Tässä kategoriassa löydät Trendcarpetilta erityisen suuren valikoiman erilaisia mattoja erityisen kilpailukykyiseen hintaan. Trendcarpetin laajat valikoimat ja hyvät hinnat selittyvät sillä, ettei se käytä välikäsiä myymiensä mattojen hankinnassa, vaan toimii yhteistyössä pohjois-eurooppalaisten suunnittelijoiden kanssa. Näin verkkokaupasta löytyy aina kunkin sesongin mukaisia kuvioita, värejä sekä materiaaleja.

Verkkokaupasta löytyy myös monipuolinen ulkomattojen kategoria. Ulkomatto on mukava pakata mukaan matkailuautoon ja nostaa tarpeen tullen ulos pysähtymispaikalla. Näin matkailuauton tilat laajenevat näppärästi ulos asti ja matkailijoilla on aina paikka, jossa viettää yhteistä aikaa miellyttävän alustan päällä. Jos mukana on lapsia, on laadukas ulkomatto erityisen tärkeä hankinta, sillä maton päällä lapsi pääsee venyttelemään lihaksiaan pitkän ajomatkan jälkeen, ja suuren ulkomaton päällä on kiva laittaa vaikkapa leikit pystyyn. Lisäksi ne tuovat ulkotiloihin persoonallista ilmettä ja väriä. Käytön jälkeen ulkomatto on näppärä rullata kasaan ja heittää kyytiin. Valitse matkailuautokäyttöön mahdollisimman kestävästä ja pitkäikäisestä materiaalista valmistettu matto.