Ikuista parhaat retkikuvat kauniisiin kehyksiin
Uncategorised

Ikuista parhaat retkikuvat kauniisiin kehyksiin

Aika ei aina kultaa muistoja, vaan usein ne voidaan kullata (ainakin kuvainnollisesti) myös kauniilla kehyksillä. Näin voit tehdä myös retkikuviesi kanssa, sillä mikäpä olisi parempi tapa ikuistaa kaunis luonto ja siellä vietetyt ikimuistoiset hetket kuin sijoittamalla parhaat otokset retkiltäsi oman kotisi seinälle?

Retkeily hoitaa kehoa ja mieltä

Ihminen, joka ei ole koskaan retkeillyt luonnon helmassa, ei välttämättä osaa aavistaakaan, millainen vaikutus luonnolla voi olla sekä keholle että mielelle. Vaikka onkin totta, että retkeily, teltassa nukkuminen, joessa peseytyminen tai ruoan laittaminen avotulella ei välttämättä vastaa kuvaa täydellisestä rentoutumisesta, on luonnolla aina ollut meihin ihmisiin sellainen omituinen vaikutus, joka kummasti rauhoittaa kehoa ja mieltä.

Retkeily lienee tästä syystä äärimmäisen suosittu harrastus ja monille jopa elämäntapa. Tietyllä tapaa ”esi-isiemme jälkien seuraaminen” ja luonnon kanssa uudelleen yhdistyminen ovat ainutlaatuisia kokemuksia, joita ei urbaanissa arjessa ole mahdollista löytää. Kaiken lisäksi kotimaastamme löytyy todella uskomattomia retkikohteita ja nähtävyyksiä, joita jaksaa ihastella vuodesta toiseen!

Ikuista parhaat retkiotokset kotisi seinälle

Tänä päivänä älypuhelinten kameroiden laatu on parantunut niin huimasti, että voimme ottaa niillä lähes ammattitason kuvia. Mikä olisikaan parempi hetki ikuistaa kauniin luontomme maisemia kuin nappaamalla siitä kuvia retkeilyn lomassa?

Vaikka yksi on sitä mieltä, että retkikuvien ihastelu suoraan puhelimen tai tietokoneen näytöltä riittää, toinen haluaa ikuistaa parhaat otokset myös osaksi kodin sisustusta. Tätä tehtävää varten voit tilata kauniita kehyksiä suoraan BGA:n verkkokaupasta yli 5500 taulunkehyksen joukosta. BGA:n laajan valikoiman ansiosta voit ikuistaa parhaat retkikuvat niin ovaalinmuotoisiin, pyöreisiin tai neliskulmaisiin kehyksiin – tai vastaavasti koota ikimuistoisimmat otokset kauniiksi kollaasiksi.

Lisäksi, jos et jostain kumman syystä löydä valikoiman joukosta juuri sopivia mittoja, voit tilata kehykset kätevästi myös mittatilaustyönä, jolloin saat sovitettua kehykset juuri täydellisesti omiin kuviisi. Kehykset on lisäksi helppo sovittaa yhtenäiseksi kotisi muun sisustuksen kanssa, sillä voit tilata BGA:n verkkokaupasta kehyksiä monissa eri väreissä ja materiaaleissa.

Mielikuvitusmatkalle luonnon helmaan seuraava retkeä odoteltaessa

Jos harrastat retkeilyä pelkästään kesäisin, talvi voi osoittautua pitkäksi ajaksi odotella seuraavaa mahdollisuutta luonnon helmassa retkeilyyn. Tästä syystä silloin, kun kehystät parhaat retkikuvasi oman kotisi seinille, voit antaa mielikuvituksesi lentää jo menneisiin retkiin talven pimeinä iltoina samalla, kun haaveilet seuraavan kesän retkestä yhdessä kumppanisi, ystäväsi tai vaikka lemmikkisi kanssa.

Tilatessasi kehykset retkikuviasi varten suoraan BGA:n verkkokaupasta, saat tuotteillesi nopean toimituksen vaikkapa suoraan kotiovellesi. Jos pääsi lyö jostain kumman syystä tyhjää, etkä pysty millään keksimään, minne sijoittaisit retkikuvasi ja millaisilla kehyksillä, voit yhtä hyvin hakea myös uutta inspiraatiota kehysten sijoittamiseen BGA:n omasta blogista, jonka löydät verkkokaupan omilta nettisivuilta.

Inspiraatio-blogista voit löytää mielenkiintoisia ideoita sekä kehysten sijoittamiseen että valokuvakollaasien suunnitteluun. Lisäksi, jos sinulla herää kysyttävää vaikkapa kehysten tilaamiseen tai toimitukseen liittyen, voit myös ottaa yhteyttä BGA:n asiakaspalveluun chatin, sähköpostin tai puhelinpalvelun kautta.

Ja mikäli valinnan vaikeus iskee, voit tilata verkkokaupasta samanaikaisesti myös useita eri kehyksiä ja kokeilla sitten rauhassa kotona, millaiset kehykset sopivat parhaiten ikuistamaan parhaat retkikuvasi kodin seinille. Tällä tapaa kehykset, joita et halua, voit palauttaa edullisesti takaisin BGA:n verkkokauppaan 90 päivän avoimen kaupan ansiosta.