Näytä hyvältä viikon jokaisena päivänä
Uncategorised

Näytä hyvältä viikon jokaisena päivänä

Juhlameikin laatiminen vie arkimeikkiä enemmän aikaa, mutta täydellisen ehostuksen laatimiseen pystyy aivan jokainen. Netin helpoilla, mutta erittäin pätevillä ohjeilla onnistuu juhlavan meikin laatiminen helpommin kuin uskotkaan.

Täydellinen juhlameikki
Juhlameikkiin kuuluu tietenkin puhtaat ja parhaat välineet sekä mukava että hygieeninen työskentelytila, kuten myös aimo annos luovaa kekseliäisyyttä. Juhlameikkiin sisältyy usein myös upea tehtävine kissansilmärajauksineen.

• Laadi huolellinen meikkipohja
Taitavan ehostuksen avulla saadaan sekä ihon pikkuvirheet että mahdollinen punoitus piiloon. Hyvin levittyvä voide levitetään huolellisesti ja häivytetään niin, että mitään rajoja tai paakkuja ei jää näkyviin. Ohut puuterikerros häivyttää liiallisen kiillon ja saa ehostuksen kestämään kauemmin.

• Poskipuna tuo kasvoille väriä ja raikkautta
Poskipunissa on nykyään monia erilaisia punaisen, rusehtavan tai esimerkiksi vaalean persikan sävyjä. Jos poskipunaa laittaa vahingossa liikaa, kannattaa pyyhkiä mahdollinen liika-annos pois siveltimen tai meikkivoidesienen avulla.

• Väriä ripsiin, luomiin ja kulmiin
Katsetta korostavaa luomiväriä luomiin ja ripsiväriä ripsiin, mutta entäpä kulmiin? Jos kulmakarvat ovat epätasaiset, väri kannattaa huolellisesti häivyttää kierreharjaa käyttämällä pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Pehmeän silmärajauksen avulla ripsirivistöstä tulee näyttävä, tumma ja tuuhea.

• Viimeistele ehostus suosikkihuulipunallasi
Huulipunia on olemassa eri värisiä- ja sävyisiä. Mikä sävy on juuri sinun suosikkisi? Huulten rajaus korostaa huulten muotoa ja antaa huulimeikille kestävyyttä.

Ehostuksen lomassa voi ottaa vaikka valokuvia ja muokata niitä edullisilla, tehdashuolletuilla Apple tuotteilla. Tallenna kätevästi ystävien kanssa viettämäsi ehostuspäivä muistojen kansioon laadukkaiden Apple-tuotteiden avulla. Käytettyjä Apple tuotteita ilmaisella toimituksella, kattavalla käyttöturvalla ja tyytyväisten asiakkaiden suosittelemana löytyy osoitteessa mresell.fi. Joten ei siis muuta kuin tutustumaan tuotteisiin jo tänään!

Siisti ja huolellinen arkimeikki
Arkimeikin laatiminen

• Iho
Ihon kaunista ja luontaista hehkua ei saa milloinkaan peittää liian vahvan meikkivoiteen avulla. Kevyt tai sävyttävä päivävoide on monesti oikea ratkaisu arkimeikkiin.

• Kulmat
Kulmat tuovat ryhtiä katseelle, joten parhaiten kulmien ehostus onnistuu

sävyttävän kulmakarvageelin avulla. Kulmakarvageeli tarttuu kulmiin hyvin, joten geeliä harjataan ihoa kohti tarvittavan määrän saamiseksi. Toinen hyvä vaihtoehto on perinteinen kulmakynä.

• Silmät
Jokaiset silmät tarvitsevat katsetta korostavaa ripsiväriä. Alaspäin suuntautuneet tai suorat ripset kaipaavat taivutusta, joten ripsiväri pitää levittää juuri ripsien tyveen aidon sähäkkyyden, tarkkuuden ja intensiivisyyden lisäämiseksi.

• Huulet ja posket
Huulipuna on usein kiireisen päivän pelastus. Meikkipussissa kannattaa pitää aina sekä tilanteeseen sopiva mattapuna että hehkua tuova kiiltopuna. Huulet voi rajata tai jättää rajaamatta, sillä luonnollisin huulimeikki piirtyy pelkän perinteisen huulipunan avulla. Levittämällä molemmille poskille samaa huulipunaa, jota huulissasi on, ei tarvita erikseen käyttää poskipunaa.

Kestävä meikki pelastaa päivän
Käytännössä sekä arki- että juhlameikin voi viimeistellä perinteiseen tapaan puuterin avulla tai vaikkapa meikinkiinnityssuihketta käyttäen. Arkimeikin laatimiseen aikaa kuluu noin 5-15 minuuttia, kun juhlameikin tekoon puolestaan voi kulua aikaa jopa 30-60 minuuttia.